Maak je eigen haarmasker met deze 4 simpele ingrediënten

Om het beste uit je krullen te halen, is het een must om je haar regelmatig wat extra aandacht en liefde te geven. Dit kun je doen door jezelf een heerlijk haarmasker maken. Dit eenvoudig in elkaar te knutselen masker bevat ingrediënten die we allemaal in huis hebben. Het voedt niet alleen je mooie haardos, maar zorgt ook voor minder pluis en meer glans!

Wat heb je nodig?

  • 1 avocado
  • 1 banaan
  • 1 lepel olijfolie
  • 1 lepel honing

Eenvoudige stappen:

Stap 1: Pureer de avocado en banaan in een kom. Voeg vervolgens de lepel honing en de lepel olijfolie toe. Mix dit tot het mooi samenkomt. Tip: gebruik een blender! Heb je die niet? Geen paniek; gebruik een zeef om alle stukjes banaan uit het masker te halen. (Als je dit vervelend vindt, onthoud dan… bananenstukjes uit je krullen plukken is nog minder leuk).

Stap 2: Was je haar voordat je het met shampoo wast. Op deze manier kan het masker lekker intrekken. Verdeel het masker vervolgens van je punten naar de bovenkant van je haar.

Stap 3: Bind je haar vast en wikkel het in een plastic kapje (bijvoorbeeld huishoudfolie). Voor extra warmte en absorptie van het masker gebruik je onze Slaapmuts of onze Krullend Haar Handdoek.

Stap 4: Laat het masker 30 tot 60 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit.

Haarmaskers hebben zo veel voordelen! Ze geven een enorme boost en kunnen worden aangepast aan de gewenste resultaten en aan je haartype. Het is belangrijk om extensions heel goed te verzorgen, zodat ze zo lang mogelijk meegaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *